Avertismentul a venit după ce trupele turceşti au doborât două avioane siriene în Idlib, într-o intensificare puternică a acţiunilor lor militare în urma morţii a zeci de militari turci în regiune, săptămţna trecută, scrie news.ro.

”În aceste condiţii, conducerea contingentului militar rus din Siria nu poate garanta siguranţa zborurilor turce pe cerul sirian”, a declarat contraamiralul rus Oleg Zhuravlev.

Citeste si: Atac aerian în Siria: Peste 30 de soldați au fost uciși

razboi siria
razboi siria

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Începând de joi, Ankara şi-a intensificat atacurile, inclusiv cu drone, împotriva forţelor siriene susţinute de Rusia, în urma morţii a 33 de soldaţi turci, într-un atacat aerian întreprins de forţele siriene.

Citeste si: Începe războiul? Decizia neașteptată luată de Rusia

Turcia a desfăşurat luna trecută mii de soldaţi şi vehicule militare în nord-vestul Siriei, în provincia Idlib, pentru a împiedica avansarea forţelor guvernamentale siriene, care au provocat refugierea a 1 milion de oameni spre graniţa cu Turcia.

razboi siria
razboi siria

Citeste si: Şapte combatanţi sirieni şi iranieni ucişi în atacuri israeline în Siria

Turcia găzduieşte deja 3,6 milioane de refugiaţi sirieni, iar Ankara este hotărâtă să împiedice venirea altor migranţi din Siria. De asemenea, Ankara a permis migranţilor să pornească spre Uniunea Europeană, pentru a presa UE să o sprijine în criza siriană.

razboi siria
razboi siria

Citeste si: Nostradamus și Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2020! INCREDIBIL, cei doi mari clarvăzători au anunțat aceleași lucruri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si