Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Rusia a atacat Odesa într-o nouă "noapte de iad" și a distrus o catedrală ortodoxă din secolul 18. "Sunt copii printre victime"

Rusia a efectuat un nou atac împotriva oraşului-port Odesa în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, a anunţat guvernatorul regiunii de la Marea Neagră. Potrivit primelor informații, cel puțin un civil a murit şi sunt peste 15 răniţi, printre care copii,.

Sorin Negru,

Catedrală ortodoxă distrusă la Odesa

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol

Autoritățile din Odesa au anunțat că rachetele Rusiei au produs pagube infrastructurii civile, unor clădirilor de locuit şi a "unei instituţii religioase".

Este vorba de Catedrala Ortodoxă a Schimbării la Față, monument istoric din secolul al 18-lea. 

Kiper a menţionat iniţial "pagube provocate infrastructurii civile, unor clădirilor de locuit şi a unei instituţii religioase".
"Mai multe sisteme de rachete de apărare" şi rachete tactice pentru Ucraina, a cerut şeful administraţiei prezidenţiale, Andrii Iermak.

Citește și: "Rechin Mako furios!" Momente de panică, după o întâlnire cu ucigașul din mare- VIDEO

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

UNESCO a "condamnat cu fermitate" vineri atacurile ruseşti lansate împotriva "mai multor muzee" care "au suferit pagube".

Cum arăta interiorul catedralei din Odesa înainte de atacul Rusiei:

Catedrala ortodoxă din Odesa, înainte de distrugere

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI