Rezistența Ucrainei a fost pusă la încercare din nou, forțele de apărare ale țării au respins mai multe atacuri rusești și au doborât avioane inamice, inclusiv un avion de atac Su-25 în regiunea Donețk.

Citește și: Rusofobia, sancționată de lege! Rusia pregătește pedepse dure pentru străinii extremiști: „Urmărirea penală a cetăţenilor şi oficialilor străini pentru rusofobie”

Forțele de apărare aeriană ale Ucrainei au distrus toate armele aeriene în apropierea capitalei Kiev, a declarat Serhiy Popko, şeful administraţiei militare ucrainene.

Conform informaţiilor preliminare, Rusia ar fi folosit în atacul de miercuri dimineața atât rachete de croazieră şi balistice, cât şi drone.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rusia a lansat un nou atac masiv asupra Ucrainei. De ce este furios Putin

Rusia a lansat un nou atac masiv asupra Ucrainei. De ce este furios Putin

Vladimir Putin, furios după prăbușirea avionului de luptă Su-57

Dictatorul rus Vladimir Putin este furios pentru avariile aduse avionului de luptă Su-57, a declarat Andriy Yusov, purtătorul de cuvânt al Direcției Principale de Informații (HUR) a Ucrainei.

"Putem afirma doar faptul că avionul a fost deteriorat”, a spus el.

"Nu putem nici confirma, nici infirma operațiunea în sine.

Dar da, aceasta este o veste mare: Putin este cu adevărat furios, iar reacția de la Kremlin este foarte fierbinte și palpabilă", a mai spus Yusov.

Conform oficialului ucrainean, rușii au încercat să ascundă și să protejeze cu grijă Su-57-urile.

"Aceste Su-57 nu au intrat niciodată în spațiul aerian ucrainean pentru că le era frică să nu fie doborâte. Dar au eșuat.”, a adăugat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si