Close sidebar
Close sidebar

Rusia acuză Pentagonul de apariția pandemiei de coronavirus

Ministrul rus al Apărării susține că proiectul patogenului de lilieci condus de SUA în Georgia și Ucraina a început în octombrie 2019, chiar înainte de declanșarea pandemiei de coronavirus, potrivit Daily Mail.

Laura Macovei,

Rusia acuză Pentagonul de apariția pandemiei de coronavirus


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Reprezentanții ministerului au publicat un document din data de 6 martie 2015, ce „dovedește participarea Pentagonului la finanțarea proiectelor biologice militare în Ucraina.”

Potrivit departamentului, banii au fost primiți de laboratoarele Ministerului Ucrainean al Apărării din Kiev, Odesa, Lvov și Harkov, pentru un total de 32 milioane de dolari. 

Rusia acuză Ucraina

Biolaboratoarele au fost alese ca executanți ai proiectului de studiere a agenților patogeni ai febrei hemoragice, leptospirozei și hantavirusurilor, deoarece acești agenți patogeni au focare naturale în Ucraina și Rusia, iar utilizarea lor poate fi deghizată ca focare naturale, susține Ministerul rus de Apărare.

Citeste si: Klaus Iohannis: Războiul din Ucraina reprezintă, în primul rând, o profundă criză umanitară

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un studiu al proiectului privind transmiterea bolilor la oameni prin lilieci a arătat că experimentul a fost realizat într-un laborator din Harkov. 

Șase familii de virusuri și trei tipuri de bacterii patogene

Pe parcursul implementării acestor proiecte, au fost izolate șase familii de virusuri și trei tipuri de bacterii patogene, care se transmit cu ușurință de la animale la om și sunt rezistente la medicamente. 

Ministerul rus al Apărării a prezentat documente care confirmă transferul a 5.000 de probe de ser de sânge de la cetățeni ucraineni la Centrul Lugar afiliat Pentagonului din Tbilisi, 773 de analize biologice fiind transferate într-un laborator din Marea Britanie. 

Citeste si: Olaf Scholz: ”NATO nu va interveni cu forță militară în războiul din Ucraina”

Analiza sugerează că specialiștii ucraineni nu sunt conștienți de potențialele riscuri ale transferului de biomateriale care sunt utilizate în esență „în întuneric” și nu au o idee reală despre adevăratele obiective ale cercetării în curs, a

spus minsterul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI