Close sidebar
Close sidebar

Anunțul înfricoșător lansat de Markiyan Lubkivskyi: „Rusia va încerca să atace agresiv şi alte ţări! România este una dintre ele!”

Anunțul de care ne temeam cu toții a fost lansat. Markiyan Lubkivskyi, consilierul ministrului ucrainean al Apărării, a anunțat că rușii vor ataca mai multe țări, printre care și România.

Georgiana Balaban,

Markiyan Lubkivskyi, consilierul ministrului ucrainean al Apărării, a anunțat că Putin ne va ataca țara.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Markiyan Lubkivskyi, consilierul ministrului ucrainean al Apărării, a declarat că Putin nu va ataca doar o țară. El a afirmat că președintele Rusiei va încerca să atace agresiv România, Letonia, Lituania, Estonia și Polonia.

Citeste si: Cine sunt „Vânătorii de munte”, una dintre specializările de elită ale Armatei Române

Markiyan Lubkivskyi a făcut anunțul care dă fiori. Oficialul a transmis un mesaj îngrijorător pentru populație. El afirmă cu tărie că Rusia va ataca mai multe țări.

Ce are de gând Vladimir Putin

Situația ucrainenilor este mai gravă de la o oră la alta. Rușii distrug cât mai multe orașe din țara vecină a României. Markiyan Lubkivskyi a fost întrebat la ce să ne așteptăm după negocierile făcute între cele două țări, Ucraina și Rusia.

Citeste si: Ce amendă a primit jurnalista rusă care a protestat în direct la TV

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Lucrul de care încercăm să fim siguri că îl obţinem este armistiţiul şi coridoare umanitare sigure pentru refugiaţi. Odată ce obţinem asta, putem merge mai departe şi la probleme politice'', a transmis Markiyan Lubkivskyi, potrivit antena3.ro.

Consilierul ministrului ucrainean al Apărării, Markiyan Lubkivskyi a mărturisit că Vladimir Putin are de gând să atace mai multe țări, după ce va acapara Ucraina.

Citeste si: Mesaje anti-război la talk-show-ul unuia dintre cei mai loiali propagandiști ai Kremlinului

„Aşa cum am spus, nimeni nu poate fi în siguranţă. România trebuie să se pregătească pentru escaladare, ca toate ţările vecine cu Ucraina. Nu aşteptaţi până când Rusia ajunge în Chişinău, începeţi discuţiile cu aliaţii NATO acum!

Intenţiile lui Putin nu privesc doar Ucraina. După ce va acapara Ucraina, va încerca să atace agresiv şi alte ţări precum Letonia, Lituania, Estonia, Polonia şi România ar putea fi pe lista lui!”, a

transmis Markiyan Lubkivskyi, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Unde se află jurnalista din Rusia care a protestat în direct, după ce s-a anunțat că este de negăsit: „Nu știu ce se va întâmpla cu mine”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI