Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Rusia atacă Ucraina din nou! Cel puțin 9 morți, printre care și un copil de 2 ani

Rușii au bombardat astăzi din nou Ucraina. În urma atacurilor, cel puțin 9 persoane au murit, printre care și un copil de 2 ani. Atacurile aeriene sunt primele de amploare în aproape două luni.

Maria Stiuca,

Rusia atacă Ucraina din nou! Cel puțin 9 morți, printre care și un copil de 2 ani

[Sursa foto: Colaj Hepta]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bombardamentele de astăzi au fost primele de amploare în aproape două luni. În urma atacurilor rusești, cel puțin 9 persoane au decedat. Zelenski promite „un răspuns corect” din partea Ucrainei și a lumii.

Cel puțin 9 morți în urma atacurilor rusești. Un copil de 2 ani a fost ucis

Ultimele atacuri rusești către Ucraina din această dimineață sunt cele mai recente bombardamente de amploare în aproape două luni. Rușii au atacat în timp ce Kievul se pregătea de o contraofensivă pentru a încerca să recucerească teritoriul ocupat de Rusia, potrivit jurnalul.ro.

Citește și: Tentativă eșuată de asasinare a lui Vladimir Putin, cu o dronă UJ-22

Ministrul de interne Ihor Klymenko a declarat că bombardamentele au ajuns și în orașul central Uman, unde, cel puțin șapte persoane au fost ucise și 17 rănite, în urma exploziei unei clădiri de apartamente.

Citește și: România a cumpărat 18 drone Bayraktar TB2 în valoare de 321 de milioane de dolari

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Guvernatorul regional Serhiy Lysak a anunțat că, în Dnipro, o rachetă a lovit o casă și a ucis un copil de doi ani și o femeie de 31 de ani, iar alte trei persoane au fost rănite.

Citește și: Uleiul din Ucraina dispare de pe raft

Ucrainenii au doborât 21 din cele 23 de rachete de croazieră lansate de Rusia

Ucrainenii au reușit să doboare 21 din cele 23 de rachete de croazieră lansate de Rusia.

Citește și: VIDEO- Uleiul de floarea-soarelui din Ucraina este pe lista importurilor interzise

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei a transmis un mesaj pe contul său de Telegram cu privire la situația critică: „Această teroare rusă trebuie să se confrunte cu un răspuns corect din partea Ucrainei și a lumii. Și o va face".

Citește și: Vladimir Putin ar avea o sosie. Ce spun reprezentanții Kremlinului despre aceste zvonuri

Nu se cunoaște încă motivul atacurilor rusești, însă, potrivit Reuters, Moscova afirmă că nu vizează în mod deliberat civili, dar atacurile sale aeriene și bombardamentele au ucis zeci de mii de persoane și au devastat orașe și localități din Ucraina, notează Reuters.

Citește și: Scandalul cerealelor din Ucraina

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI