Close sidebar
Close sidebar

Rusia denunta atacul american asupra Siriei drept o ”agresiune impotriva unui stat suveran”

Presedintele rus Vladimir Putin considera ca atacul american asupra bazei aeriene siriene Shayrat este o ”agresiune impotriva unui stat suveran si o incalcare a dreptului international”, a anuntat vineri Kremlinul, relateaza The Associated Press.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Putin crede ca Statele Unite au efectuat acest atac sub un ”pretext tras de par”, a declarat vineri un purtator de cuvant al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov, citat de agentiile ruse.
Rusia a argumentat ca moartea civililor din oraselul sirian Khan Sheikhoun, marti, a avut loc dupa ce forte siriene au bombardat un arsenal chimic rebel.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Peskov a mai declarat ca Statele Unite au ignorat incidente anterioare de utilizare a armanetului chimic de catre rebeli sirieni.
El a dat asigurari ca Guvernul sirian si-a distrus intregul stoc de arme chimic sub control international.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI