Rusia a raportat joi 19.630 de noi cazuri de coronavirus și 820 de victime, un număr record de decese de la începutul pandemiei, informează The Moscow Times. Potrivit sursei citate, anteriorul record data din 14 august și era de 819 decese în 24 de ore.

Citeste si: Nou record de infectări COVID-19 în Israel, țara care se protejează masiv cu doza nr. 3 de vaccin

Restricții ridicate în Rusia, număr de infectări în scădere

Vestea bună din Rusia este că numărul noilor infectări este în continuă scădere, cu toate că restricțiile introduse pe perioada verii au fost ridicate treptat în majoritatea regiunilor țării. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vaccinul Sputnik V oferă o protecție puternică împotriva spitalizării, potrivit oamenilor de știință din Rusia care au realizat primul studiu independent, cu date din lumea reală despre eficacitatea imunizării în combaterea infecțiilor severe.

Citeste si: Bilanțul tragic al zilei de joi, 26 august 2021. S-au înregistrat aproape 1000 de cazuri COVID-19

Loterie pentru cei vaccinați în Rusia

Guvernul de la Moscova a anunțat că va lansa o loterie la nivel național pentru cetățenii care sunt vaccinați, conform unui ordin semnat de premierul Mikhail Mishustin. O mie de câștigători vor fi selectați aleator pentru a primi premii în numerar de 100.000 de ruble (1.360 dolari).

Citeste si: Spitalele Coronavirus din București nu mai au paturi libere la ATI: „A trebuit să refuzăm pacienți”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si