Noi vești din Rusia. Rușii au declarat că America a fabricat arme biologice în Ucraina. Igor Konaşenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, a anunțat ce documente s-au găsit în laboratoare.

Citeste si: O dronă Bayraktar TB-2 a ucrainenilor distruge un alt sistem de rachete antieriene rusesc

Rusia acuză Statele Unite de fabricarea unor arme biologice în Ucraina.

Rușii îi acuză pe americani că fabrică arme biologice

Se pare că rușii ar fi găsit documente în laboratoarele din Ucraina care ar dovedi toate aceste acuzații aduse la adresa Statelor Unite.

Citeste si: Imaginile durerii! Un ucrainean își ţine în braţe pisica, singurul membru al familiei rămas în viaţă după ce a început războiul: ,,Fiica mea a murit în scaunul cu rotile"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Obiecitvul acestor cercetări biologice finanţate de către Pentagon în Ucraina era să creeze un mecansim de răspândire mascată a unor patogeni ucigaşi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaşenkov.

Citeste si: Momentul înfiorător în care doi ucraineni dezamorsează o bombă cu mâinile goale şi o sticlă mică de apă: "Un curaj uluitor"

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării a ținut să precizeze și existența unor astfel de laboratoare în care s-ar fi făcut „experimente cu eşantiaone de coroanvirus de liliac”.

Rusia susține că americanii ar fi fabricat în laboratoarele din Ucraina arme biologice cu scopul de a crea un mecanism de răspândire a unor patogeni ucigași.

Citeste si: Rusia: "Nu plănuim să atacăm alte țări, noi nu am atacat nici Ucraina!" Anunțul făcut de ministrul rus de Externe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si