Close sidebar
Close sidebar

Ruxandra a mers pentru a face o operație de slăbit, însă era la un pas să moară: „Le-am luat mânuţele să se ţină una de cealaltă şi să nu-şi dea drumul niciodată pentru că mama lor e posibil să nu mai existe”

Ruxandra a trecut prin clipe dramatice după ce a decis să meargă în Turcia pentru a face o operație de slăbit. Tânăra din București a fost la un pas să își piardă viața.

Georgiana Balaban,

Ruxandra Tănase a trecut prin clipe de coșmar după ce a mers să-și facă micșorare de stomac.

[Sursa foto: Observator News]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românca a decis să facă o schimbare, așa că a plecat în Turcia la o clinică privată pentru a-și micșora stomacul. Acolo a fost la un pas de a muri, fără să-și mai vadă fetițele. Doar intervenția rapidă a medicilor români i-a salvat viaţa, arată observatornews.ro. Pacienta este acum hotărâtă să-i dea în judecată pentru malpraxis pe doctorii care au operat-o.

Citește și: Un tânăr de doar 15 ani a murit după ce s-a prăbușit când juca fotbal. Totul s-a întâmplat sub privirile neputincioase ale prietenilor: „Un băiat iubitor și loial”

Ruxandra Tănase este mama a două fetițe și este din Capitală. „Am simţit că mor. Le-am spus copiilor şi le-am luat mânuțele să se țină una de cealaltă şi să nu-şi dea drumul niciodată pentru că mama lor e posibil să nu mai existe.”,

a declarat pacienta.

Tânăra de 32 de ani face declarații dureroase

Femeia a ajuns să-și ia adio de la copiii săi pentru că a simțit că nu mai are zile. Coșmarul a început după ce femeia s-a operat în Turcia, la clinica din orașul Gebze, la 50 de kilometri de Istanbul. Voia să-şi micșoreze stomacul, iar reclamele şi nenumăratele recenzii pozitive postate pe Internet au convins-o că acolo viaţa ei se va schimba.

„În momentul în care am ieșit din operație, am simţit că ceva nu este în regulă. Mi-au administrat morfină pentru început. Morfină, morfină şi iar calmant.”, a spus tânăra pentru observatornews.ro.

A continuat să-i fie rău și a doua zi după operație, iar cadrele medicale au hotărât să-i facă o endoscopie cu anestezie totală.

Citește și: Caz medical rar la Cluj! Medicii de la Spitalul de Urgență Cluj au salvat viața unui bărbat care a ajuns la complicații grave din cauza unei banale amigdalite

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„După ce am ieșit din sala aceea de operație, la vreo 2, 3 ore, m-au lăsat să beau şi n-am mai vărsat.

Răspunsul lor a fost că eu am făcut o gâlmiţă. Medicul a decis ca eu să mai stau încă o zi în plus în spital pentru, spun ei, siguranţa mea, dar mai mult cred că era a lor. Când am plecat de acolo, mi-au mai făcut câte o serie de morfină.”, a adăugat bruneta.

Fără să mai simtă dureri, Ruxandra a fost declarată sănătoasă și trimisă acasă. A apucat să ajungă doar până la aeroportul din Istanbul.

Soțul tinerei, Vlad Gopo, a transmis prin ce calvar au trecut: „I s-a făcut rău, a leşinat. Am luat un căruţ din ăsta cu care împingi prin aeroport şi am dus-o până la poarta de îmbarcare ca să luăm avionul şi să venim acasă. Când am ajuns acolo ea a leşinat. Au venit după o oră d-astea de medici, s-au uitat unul la altul începuseră să zâmbească că nu aveau ce să îi facă. Mi-au cerut 400 de dolari să îi facă un calmant.”

Tânăra ajunsese la capătul puterilor. „Siguranţa mea şi sănătatea mea erau practic în România.”, a afirmat ea.

Citește și: Incident tragic într-o familie de români! Bărbatul a fugit de acasă, îmbrăcat doar în pijamale, după ce și-a înjunghiat violent soția

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Când au ajuns pe aeroportul „Henri Coandă", polițiștii de la poliţia de frontieră au chemat de urgenţă ambulanţa. În data de 7 aprilie, tânăra a ajuns la spitalul Sf. Ioan din Capitală. Medicii români au decis imediat că e nevoie de o nouă intervenție chirurgicală.

„În timpul operaţiei, mi-au scos trei pungi de puroi din abdomen. Au mai fost cazuri şi ei nu şi-au asumat ceea ce au făcut. Eu îi acuz de malpraxis.”, a adăugat Ruxandra.

Până în prezent, clinica nu a răspuns acuzațiilor aduse.

Citește și: Femeie de 32 de ani, luată direct cu ambulanța de pe aeroport, după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI