Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat acum, dupa sase ani, cine a lasat-o gravida pe Maica Sebastiana, cea care a nascut gemene - E vorba tot despre o "fata bisericeasca"

Povestea Maicii Sebastiana, cea care a nascut gemene in 2011, a facut valva in perioada respectiva si a clatinat puternic Biserica Ortodoxa Romana.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maicuta a dat nastere fetelor la Spitalul Colentina din Bucuresti si, initial, a decis sa nu pastreze fetele, dar pana la urma a revenit asupra deciziei. Ancheta deschisa atunci a scos la iveala ca tatal ar fi tot un prelat, dar Maica Sebastiana nu i-a dezvaluit identitatea.
 

Ei bine, acum, la mai bine de sase ani de la momentul respectiv, Episcopia Maramuresului a descoperit si cercetat un calugar care ar fi lasat gravida o maicuta. In urma cercetarilor ar reiesi ca maicuta in cauza este chiar Maica Sebastiana, noteaza cei de la paginadetransilvania.ro. Iubitul secret al amicii ar fi un calugar din Borsa ce este acum cercetat disciplinar. 
 
Maicuta a fost exclusa din viata monahala pana cand fetele vor implini varsta de 18 ani.
 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Pana atunci, Elena Gatlan, asa cum se numeste in buletin calugarita, isi castiga existenta lucrand la o fabrica de incaltaminte.
Ea isi creste fetele sa aiba credinta in Dumnezeu si este vazuta des la biserica alaturi de micute. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI