In urma necropsiei s-a aflat si cauza mortii sale. Rezultatul tinde sa dea peste cap tot ce se stia pana acum, asta pentru ca s-a descoperit ca tanara de 18 ani a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Vestea a luat prin surprindere familia pentru ca nimeni nu stia ca Luci Buzila ar fi avut probleme de sanatate. Luci Buzila avea 18 ani si era o fata plina de viata si fericita.

Luci Buzila tocmai absolvise Liceul de Arte "Corneliu Baba" din Bistrita, iar peste cateva zile urma sa afle daca a fost acceptata la Facultatea de Arte din Danemarca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Pentru mine, ea e ca si fata mea adoptiva. A fost colega cu Denisa inca din clasa a IX-a, din cel de-al doilea semestru. Din clasa a X-a, fetele noastre au stat impreuna in acelasi apartament. Au invatat si s-au distrat impreuna. Au aplicat pentru Danemarca impreuna. A fost cu noi in vacante. Era ca si parte a familiei noastre. Aseara a povestit pe messenger, pana dupa miezul noptii cu Denisa.

Au ras, si-au facut planuri etc. Azi la amiaza am aflat ca a murit. S-a pus la somn si nu s-a mai trezit. Doar ce am fost la Festivalul Celtic, in weekend. Suntem socati”, a declarat mama Denisei, dupa ce a aflat de tragedie.

sursa: bistriteanul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si