Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat ai cui erau cei 95.000 de euro găsiţi într-un dulap second-hand

Povestea banilor găsiţi în dulap pare ireală! Un bărbat din Timiş a cumpărat dulapul de pe internet, fără să se gândească că ascunde o adevărată avere.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Samuel Stanciu, din Timiş, spune că a verificat mobila înainte să o achite, dar nu a observat nimic ieşit din comun. A transportat dulapul acasă şi descoperirea a fost făcută abia după câteva zile. Copii săi se jucau şi aşa au găsit o cutie metalică, în care se afla suma de 95.000 de euro.

Samuel Stanciu l-a sunat pe Mircea, un prieten de-al său, şi împreună au stabilit un plan după care să îl caute pe beneficiarul real al banilor şi să îi înapoieze.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei doi au mers în Arad şi au luat legătura cu bărbatul căruia i-a aparţinut, în trecut, dulapul. Surprinzător, acesta nu ştia absolut nimic de existenţa banilor.

Samuel l-a contactat pe bărbatul de la care a cumpărat dulapul, însă nici acesta nu ştia nimic despre cei 95 de mii de euro. Într-un final, s-a aflat că banii au fost lăsaţi, de fapt, moştenire.

“Am aflat că mobila era a tatălui care a decedat cu două săptămâni în urmă, a făcut infarct. Mi-a mulţumit că l-am ajutat că i-am restituit banii, mi-a restituit şi mie o sumă de bani.”, a povestit Samuel Stanciu conform stirileprotv.ro.

Bărbatul din Timiş s-a ales şi cu o recompensă pentru că a fost corect şi a primit din partea arădeanului suma de 9.500 de euro, adică 10% din totalul banilor care se aflau în cutia metalică găsită în dulap.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI