În urma testelor rapide, aceste stupefiante au fost găsite în sângele bărbatului care acum este acuzat de omor și tentativă de omor.

În momentul în care a fost prins, acesta a făcut o serie de declarații halucinante. „O icoana de argint. M-a scos afara din casa si m-a facut sa fac unele lucruri. Sa am o forta inumana”, a spus Ionel Boldea.

„Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om.

Mă duceam acasă să fac un dus. Am stat până acum într-un pom. Masina este a lui Ionut, a unui prieten care a lăsat-o la Povergia, care e la pescuit”, a adăugat el.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, în urma audierilor, procurorii au dispus urmărirea penală faţă de Ionel Boldea, tânărul care a omorât un bărbat şi a rănit alte cinci persoane, pentru omor şi tentativă de omor, aflate în concurs real.

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Făget a fost prins! Declarațiile halucinante făcute în momentul reținerii

„În dimineaţa zilei de 3 iulie 2019, în jurul orei 08.00, suspectul s-a întâlnit în parcul din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă, C.T. şi C.E, pe care nu le cunoştea, şi, fără motiv, a început să le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar soţia sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale”, se arată în comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si