Close sidebar
Close sidebar

S-a ajuns prea departe. Doua mamici care au iesit la plimbare in pantaloni scurti au fost batute de catre doi indivizi. "Femei usoare ce sunteti"

Jurnalistii francezi de la L'Express au relatat un caz de-a dreptul socant care s-a petrecut intr-un mic orasel din sudul Frantei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doua femei au iesit la plimbare alaturi de sotii lor si au optat sa imbrace pantaloni scurti. Acest lucru se pare ca n-a fost deloc pe placul altori barbati care au inceput sa le jigneasca si sa le numeasca femei usoare.

In momentul in care sotii lor au intervenit in scandal, barbatii au devenit violenti si l-au lovit pe unul dintre acestia, barbatul alegandu-se cu maxilarul fracturat.

Intreaga scena s-a petrecut in plina zi si chiar in fata copiiilor celor doua familii. Agresorii sunt doi tineri de 17 si 19 ani care aveau atecedente penale si care au fost arestati de catre politisti.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI