Louise Nickles, o mama de 28 de ani, si-a dus fetita de noua ani intr-o vacanta in Mexic, insa ceea ce trebuia sa fie excursia visurilor sale s-a transformat intr-un cosmar. A cumparat o lotiune cu protectie solara, insa de indata ce a dat fetita pe picioare, si-a dat seama ca lotiunea ii arde pielea. A incercat sa o stearga, insa raul era deja facut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

„Arata ca si cum ar fi fost stropita cu acid. Ar fi trebuit sa o protejeze impotriva arsurilor, nu sa o arda”, a declarat mama pentru Daily Mail.

In 2012, doua sortimente din aceeasi lotiune de plaja, Banana Boat's UltraMist, a fost scoasa de pe piata dupa ce s-a descoperit ca erau inflamabile. Banana Boat Kids Max Protect& Play Sunscreen, crema cu care a fost data fetita, a fost numita ca fiind cea mai daunatoare lotiune comercializata in 2016.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si