Este vineri și au mai rămas doar câteva ore până la începerea oficială a weekendului. Distracția bate la ușă chiar și pentru cei care nu iau acum drumul stațiunilor de la mare sau de la munte. Soarele promite să asigure vreme frumoasă, iar bronzul se poate prinde oriunde, mai ales la la oraș.

Citește și: Weekend de foc pentru români! 33 de județe vor fi lovite de furtuni și caniculă. Al treilea val de caniculă vine cu temperaturi istorice

S-a dat startul weekendului pe cea mai mare plajă urbană din Europa 

Ellvira Costache, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Să știi că poți spune că a început, pentru că odată ce faci cunoștință cu atmosfera de aici, relaxarea este asigurată. Termometrele arată acum 30 de grade, așa că nu putem să nu le dăm dreptate celor care au ales să fure startul weekendului cu o sesiune de plajă, dar și cu puțină bălăceală. Mă aflu, așa cum ai spus și tu, la cea mai mare plajă urbană din Europa, iar distracția să știi că este în toi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Pregătiți cu loțiuni de plajă cu multă voie bună, cei aflați aici au parte de activități variate: începând de la topogane cu apă, sesiuni de gimnastică acvatică, tratament de wellness până la simpla relaxare pe șezlong, cu un cocktail în mână.

Dar asta nu e tot. Pentru cei care preferă activitățile sportive mai intense, zilele acestea se desfășoară aici și o competiție internațională de volei pe plajă.

Iubitorii acestui sport nu numai că au ocazia să admire în acțiune cei mai talentați jucători profesioniști de volie pe plajă, veniți din mai multe state, care se întrec pentru un loc pe podium. Iar cei curioși sau curajoși, au ocazia să încerce și de ce nu, chiar să deprindă câteva dintre tainele acestui sport.”, transmite Ellvira Costache, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si