Dupa 3 ani si jumatate de proces cu CREDIDAM, organismul care colecteaza drepturile conexe drepturilor de autor pentru artisti interpreti, judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au luat, in sfarsit, o decizie. Acestia au admis, in parte, solicitarile lui Cuzin Toma formulate in chemarea in judecata si obliga CREDIDAM sa-i comunice actorului veniturile incasate din activitatea de colectare prinvindu-l pe reclamant referitoare la serialele „Las Fierbinti” si „Tanti Florica”, difuzate in perioada 01.03.2012

– 31.03.2013.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cuzin Toma a declarat, recent, ca a angajat un expert contabil care a analizat activitatea de colectare pentru respectiva perioada si a iesit o diferenta de 15.000 de euro intre sumele platite si cele primite de la difuzor (postul de televiziune care a difuzat cele doua seriale). De asemenea, Cuzin a solicitat mai multa transaprenta din partea CREDIDAM-ului, care nu a explicat niciodata care este formula dupa care se ghideaza atunci cand calculeaza valoarea repartitiilor catre artisti.

Decizia judecatorilor nu lamureste insa prea mult situatia lui Cuzin Toma, care nici acum nu stie daca mai are bani de primit din partea CREDIDAM, asa cum s-a plans magistratilor. Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata cu apel in 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si