Close sidebar
Close sidebar

S-a deschis prima facultate de TikTok din lume

TikTok, platforma de videosharing concepută și lansată de chinezi a cucerit întreaga lume. În Ucraina s-a deschis recent prima facultate de TikTok din lume. Este locul perfect în care poți să devii profesionist în domeniul social media, specializarea TikTok.

Alexandra Costea,

S-a deschis prima facultate de TikTok din lume [Sursa foto: unsplash.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

TikTokul, ceea ce unii văd mai mult ca pe o pierdere de timp sau, în cel mai bun caz, ca pe un hobby, a devenit o profesie în Ucraina. Universitatea de Cultură şi Arte din Kiev şi-a deschis o facultate dedicată special pentru TikTokunde tinerii sunt pregătiți pentru un viitor job în acest domeniu. Conform  then24.com, Mykhail Poplavskyi, artist şi profesor în cadrul Universităţii de Cultură şi Arte, va fi primul rector al noii facultăți înființate. ,,Misiunea mea principală e aceea de 'ucrainiza' TikTok-ul şi de a conduce tinerii creativi şi sofisticaţi, tinerii care vor modela istoria modernă a Ucrainei", a afirmat Mykhail Poplavskyi.

Citeste si: The Crown si Gambitul Damei, castigatorii Galei Emmy

S-a deschis prima facultate de TikTok din lume

Lilija Moschaewa, unul dintre profesori, este la rândul său absolventă a Universităţii de Cultură şi Arte şi conduce acum catedra de cultură şi creaţie. ,,Universitatea de Cultură şi Arte şi domnul Michail Poplawski sunt mereu în trend şi în pas cu vremurile. Acum, lumea se dezvoltă într-un ritm mult mai alert, iar TikTok a preluat poziţia de lider în domeniul social media.

Dacă vrei să fii un lider în viaţă, TikTok e pentru tine", a declarat Lilija Moschaewa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pawel Durow, fondatorul unei alte reţele de socializare cu impact uriaş- Telegram, a declarat că Netflix şi TikTok au un impact negativ asupra creierului. Potrivit acestuia, oamenii îşi hrănesc mintea cu show-uri TV şi videoclipuri, nu cu informaţii de calitate care pot schimba lumea.

Citeste si: Luna plină septembrie 2021: Cum sunt afectate zodiile?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI