Mai intai, tanarul s-a dat drept un om sarac, cu haine ponosite si foarte murdar, si s-a dus la un restaurant. Desi le-a spus ospatarilor ca are bani ca sa isi plateasca masa, acesta a fost refuzat. Nu i s-a permis sa manance in apropierea celorlalti clienti.

Peste o ora, tanarul s-a intors bine imbracat, intr-o masina foarte scumpa si, evident, chelnerii au fost dornici sa il serveasca, desi s-au declarat surprinsi cand si-au dat seama ca e chiar cel pe care il gonise in urma cu putin timp.

Multi nu au inteles ce s-a intamplat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Nu ati vrut sa ma serviti asa ca m-am intors. Nu ar trebui sa judecam oamenii dupa cum arata sau status. Toti ar trebui sa fim egali”, a declarat tanarul.

De altfel, el este cunoscut in mediul online pentru astfel de experimente. Urmariti ce s-a intamplat in materialul video de mai jos:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si