Close sidebar
Close sidebar

S-a filmat arzandu-si, lovindu-si si torturandu-si fiul de numai 1 an. Andrea, mama denaturata, a fost acum arestata

Mama unui baietel in varsta de 1 an a fost arestata pe 13 aprilie pentru rele tratamente aplicate minorului. Ea a dat dovada de o cruzime de nedescris fata de propriul copil.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


Jamelle Andrea Peterkin, o mama in varsta de 23 de ani din Houston a fost arestata dupa ce o inregistare socanta a aparut pe Facebook. In imagini se observa cum femeia isi arde baietelul cu o bricheta, il strange tare de mana si ii leaga o punga de plastic pe cap. In tot acest timp, micutul plange in hohote.

Cea care a realizat pericolul in care se afla micutul Jaiden a fost matusa lui. Dupa ce a vazut cruzimea la care a fost supus nepotelul, matusa acestuia a cerut ajutorul autoritatilor. In prima faza, oamenii legii i-au spus femeii ca nu pot interveni in acest caz. Abia dupa ce aceasta a postat filmuletul socant pe Facebook, politistii s-au sesizat si au arestat-o pe mama denaturata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tatal lui Jaiden a parasit-o pe mama acestuia si are acum o noua relatie. Jamelle Andrea ii trimitea acestuia videoclipuri si imagini in care tortura baietelul de numai un anisor in semn de razbunare.

Sursa: NEWSFIX

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI