Close sidebar
Close sidebar

S-a folosit de o soție falsă pentru a divorța de actuala

Un bărbat a vrut să divorțeze de soția sa și a funcționat, însă totul a luat o întorsătură neașteptată atunci când soția sa a aflat de divorț. Cum s-a întâmplat?

Laura Macovei,

S-a folosit de o soție falsă pentru a divorța de actuala

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Warren și Gina Zant s-au căsătorit pe 27 noiembrie 1999 și s-au despărțit la 15 martie 2016, potrivit  Daily Hive.

De cine a divorțat bărbatul

Se pare că Warren nu a divorțat de Gina, ci de o altă soție falsă, de care s-a folosit la tribunal și a reușit să îi păcălească pe judecători. 

Citește și: Pilotul de curse austriac care a fost lăsat fără permis în România a dat în judecată Poliția. Bărbatul a fost prins conducând cu o viteză de 230 km/h

În timpul audierii, persoana care s-a identificat ca fiind Gina Zant a confirmat că conținutul răspunsului la cererea sa este corect. Înainte de audiere, părțile au prezentat instanței un ordin de consimțământ care poartă semnăturile „Warren Zant” și „Gina E.

Zant”, a spus judecătorul Hori. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Gina Zant l-a informat pe acesta că Warren nu i-a comunicat niciodată vreun act de procedură și că nu a fost anunțată de procedura de solicitare în fața instanței din data de 24 noiembrie. Ea a mai spus că semnătura de pe pagina doi a cererii, e-mail-ul și numărul de telefon nu erau ale ei.

Citește și: O tânără de 19 ani a fost abandonată pe un câmp, după un accident rutier provocat de prietenul ei

PE 2 martie 2022, Pension Plan, susținut de Gina, a solicitat anularea hotărârii de anulare. În ceea ce privește această cerere, adevărata Gina a participat la toate audierile.

Warren a încercat să își scuze incompetența juridică din cauza sănătății sale mintale, dar judecătorul a declarat că probele în sprijinul acestei afirmații nu erau fiabile și că martorii lui Warren nu erau credibili.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI