http://

Protagonistul acestor imagini halucinante este nimeni altul decat actorul Alexandru Constantin. El a experimentat 100% real viata unui om al strazii. Actorul nu s-a dat in laturi de la nimic: a dormit pe strazi, a mancat din gunoaie, a cersit bani pentru mancare si... a dormit pe strada.

"A fost extrem de greu sa fac fata. Am experimentat trairi si emotii de tot soiul: de la umilinta, la foame, frig si frica.
Am avut nevoie de cateva sedinte de terapie atat inainte, cat si dupa realizarea acestui experiment, pentru a intelege mai bine cum pot face asta fara sa raman afectat de ce urma sa traiesc si pentru a depasi, apoi, trairile avute pe strada. Am fost singur acolo, mi-am dorit sa traiesc totul 100% real, iar echipa din spatele meu avea doar misiunea de a verifica daca sunt, sau nu, in siguranta. Nu ne-am fi dorit ca lucurile sa ia o intorsatura periculoasa, mai ales ca existau sanse ca acest lucru sa se intample",
a declarat actorul Alexandru Constantin.

Acest experiment a fost un proiect de suflet pe care actorul a simtit sa il realizeze pentru a intra in contact cu realitati ale societatii in care traim, pentru a lasa deoparte tot ceea ce poate fi superficial si pentru a se imbogati cu cat mai multe perspective din societatea si lumea din care facem parte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

 

”Am inteles, in ultimii ani, de cand sunt preocupat de dezvolarea mea spirituala si psihica, importanta renuntarii la propria persoana, pentru a te putea cunoaste mai bine. A fost un experiment devastator, din unele puncte de vedere, dar mai ales unul de constientizare. Pot spune ca am mai urcat o treapta in dezvoltarea si evolutia mea spirituala”, a declarat Alexandru Constantin.

Inspiratia a venit de la marii actori ai lumii, care inainte de un rol, realizeaza o documentare temeinica pentru a-si putea cladi cat mai credibil personajul. Alexandru a ales acest lucru pentru a deveni un actor bun, dar si un jurnalist conectat la adevarata fata a lumii.

 Sursa: wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si