Close sidebar
Close sidebar

S-a implinit un an de la moartea Ilenei Ciuculete! Rudele regretatei artiste nu s-au impacat nici acum cu ideea ca solista nu mai e printre ei!

Pe 14 martie se implineste un an de cand indragita cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete nu mai este printre noi!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Artista a murit din cauza unei ciroze care a evoluat rapid pe fondul hepatitei C, despre care a aflat ca sufera foarte tarziu.

Cornel Gales, ramas vaduv in urma Ilenei Ciuculete, spunea atunci ca boala a avut un debut foarte rapid, iar artista s-a prapadit intr-un timp relativ scurt.

"Pe 21 februarie a debutat o ciroza din hepatita C, dintr-o data, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Dupa aceea a debutat asta, a facut analize si s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus ca se ia de la manichiura, pedichiura, operatii, sange, sex", a declarat Cornel Gales.

Moartea ei a provocat un val de durere in inimile celor care au cunoscut-o si iubit-o. Din pacate, cantareata nu a avut parte de liniste nici dupa ce a trecut in nefiinta.

Nu a trecut mult de la inmormantarea Ilenei si fiii acesteia au intrat in conflict cu Cornel Gales pe tema averii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI