Cat de dulce, de acida sau de acrisoara este, oare... perfectiunea?
Andreea, kinetoterapeut de meserie, toarna si deseneaza intr-un atelier cochet. Prin gesturi simple, dar complexe, dezleaga tainele placerii de care o lume intreaga se face vinovata!
- Imi place cafeaua care nu preparata de mine, imi place sa ma trezesc si sa o gasesc preparata daca se poate!
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
- M-am amorezat de gustul cafelei si de mirosul ei si da, momentan fac pentru mine!
Cativa tineri inspirati au deschis "Scoala Moldoveneasca", unde ii invata- zilnic- pe tinerii barista secretele renumitei bauturi.
Primul pas, spun ei, tine de demontarea miturilor!
CARMEN MANEA- PR "Scoala moldoveneasca de cafea" - cafeaua nu devine mai tare cand ii punem lapte, ea se indulceste!
La fel de important e de stiut ca o cafea prajita si preparata corect, nu va fi amara, ci isi va pastra dulceata naturala!
CARMEN MANEA- PR "Scoala moldoveneasca de cafea" - Am tot intrat in contact cu cafeaua din comert care este un pic mai amara, e prajita mai tare, sau nu e de calitate, dar cafeaua arabica suta la suta, ea e mai
dulce si tocmai ca este dulce natural, recomandam tuturor sa o consume cafea fara zahar si vor descoperi un gust mult mai placut.
-De-aia e bun sa respectam la un espresso proportiile- 30, 35, 25 ml ca sa avem numai cofeina de care avem nevoie, la ibric la fel sa o fierbem, cel mai bine, nu ar trebuie sa depaseasca un 4 minute
Doua zile la Scoala Moldoveneasca de Cafea ii costa pe cursanti 900 de lei.
Experienta insa le ofera mai mult decat atat celor care aleg sa vina aici.
CARMEN MANEA- PR "Scoala moldoveneasca de cafea"- Cred ca asta face in primul rand cafeaua: aduce oamenii impreuna si ii determina sa socializeze.