Close sidebar
Close sidebar

S-a instaurat panica in Bucuresti! Traficul este BLOCAT in Capitala. Soferii, disperati sa ajunga acasa, la adapost

Codul galben de furtuna i-a panicat pe soferii din Bucuresti. Traficul este blocat in zona Piata Victoriei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE 18:40 Linia lui 41 este blocata de la Casin pana la Piata Presei.

Intervalul critic pentru Bucuresti, in contextul averselor anuntate de meteorologi inca de marti seara, va fi de miercuri de la ora 20 pana joi, la ora la 3 dimineata, au anuntat reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie la sedinta desfasurata la Primaria Capitalei.

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile miercuri la ora 17:00, avand in vedere avertizarile meteorologilor cu privire la averse si vijelii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Astfel, bucurestenii s-au grabit sa isi ia copiii de la scoala si sa ajunga acasa inainte ca furtuna sa se dezlantuie in Capitala. Din pacate, insa, in centrul orasului s-au format mai multe ambuteiaje. La Piata Victoriei, traficul este blocat.

Masinile sunt bara la bara. Printre zonele blocate se mai numara: Podul Basarb, Gara de Nord- Bulevardul Timisoara, Piata Unirii, Piata Universitatii, Dristor, Obor.

Waze s-a inrosit! Soferii au semnalat pe aplicatie zeci de ambuteiaje, dupa cum se vede si in imagini.

Pe langa panica creata de furtuna, in nordul Capitalei, in Pasajul Baneasa, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate sase masini. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita, insa traficul in zona de desfasoara cu dificultate pe ambele sensuri de mers.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI