Close sidebar
Close sidebar

S-a intors acasa si si-a gasit sotul in pat cu alta femeie! Modul in care sotia inselata a pedepsit-o pe amanta a devenit viral. Tot momentul a fost inregistrat

Probabil ca aceasta aventura nu va putea fi stearsa prea usor din mintea amantei, dupa ce sotia iubitului ei s-a intors acasa si i-a gasit in pat amandoi. Furioasa, a scos telefonul si a filmat tot momentul.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intregistrarea arata cum femeia o scoate din apartament pe amanta, dezbracata. Scena incredibila a avut loc in Bangkok, informeaza Daily Mail.

Mass media locala sustine ca femeia s-a intors mai repede de la serviciu si a gasit o pereche de sosete afara. Cand a intrat in casa, i-a prins pe cei doi pe canapea. In imagini, amanta, care reuseste sa puna mana pe o patura cu care se acopera, plange disperata in timp ce sotia inselata striga la ea. Barbatul incearca sa ii explice situatia, insa nu are nicio sansa in fata sotiei lui. Femeia o ia pe tanara amanta si o scoate afara din aparament, dezbracata. Apoi se vede si barbatul care ii arunca pantalonii, telefonul si geanta.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Intregistrarea a fost postata pe internet si in scurt timp a devenit virala, provocand o adevarata dezbatere. Intre timp, amanta a depus o plangere la politie pentru tratamentul de care a avut parte si pentru ca videoclipul a fost postat pe internet.

Ea sustine ca a avut numai de suferit dupa ce intregistrarea a devenit virala. Sotia, pe de alta parte, sustine ca a trimis videoclipul unui prieten si ca nu a aparut pe internet.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI