Close sidebar
Close sidebar

S-a prefacut ca are sindromul Down pentru a pacali ingrijitoarele sa-l atinga in zona intima

Caz incredibil in America, unde un barbat in varsta de 31 de ani s-a prefacut ca are sindromul Down pentru a pune ingrijitorii sa-l spele in zona genitala. Barbatul a fost arestat, dupa ce s-a aflat totul.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu mai putin de trei capete de acuzare pentru abuz sexual si unul pentru frauda au fost aduse lui Paul Anthony Menchaca, tanarul din localitatea Gilbert din statul american Arizona, conform revistei People.

„Am instumentat numeroase dosare pentru abuzuri sexuale mai multi ani si nu am mai intalnit un caz ca acesta', a declarat sergentul Darrell Krueger de la Politia din Gilbert, pentru sursa citata.

Politistii au demarat ancheta la inceputul acestie luni, dupa ce trei presupuse victime au depus plangeri impotriva lui Menchaca. Toate persoanele se cunosteau intre ele si l-au ingrijit pe barbatul de 31 de ani.

Potrivit anchetatorilor, Menchaca ar fi folosit numele „Amy”, cel mai probabil al mamei sale, in anunturile pe care le publica pe site-urile de profil pentru persoanele care au nevoie de ingrijire.

„Ar fi scris ca mama are un fiu adult care are nevoi speciale si care trebuie ingrijit acasa, in asa fel incat infirmierii sa vina, crezand ca vor avea grija de un adult cu Sindromul Down”, a precizat Krueger.

Pe langa schimbarea scutecelor si ajutorul oferit pentru imbaiere, ingrijitorii sustin ca au mers cu Menchaca sa cumpere cafea, in timp ce mama acestuia s-ar fi aflat la serviciu.

Mai mult, anchetorii sustin ca Menchaca „le cerea (ingrijitorilor, n.red) sa-i curete mai bine anumite zone ale corpului” si le-ar fi cerut „sa-l ajute sa faca dus”.

Citeste si: Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: O erupție uriașă din clasa X a lansat o furtună solară masivă spre Pământ: Aurore strălucitoare ar putea fi vizibile în acest weekend- antena3.ro

„Le cerea sa faca lucruri ce implicau atingerea organelor sale genitale', a precizat politistul. „Toti ingrijitorii au reclamat ca el se excita cand era ingrijit”, a adaugat el.

Ingrijitorii au precizat ca nu au cunoscut-o niciodata pe „Amy” si au comunicat cu aceasta numai prin mesaje pe telefon.

De altfel, acestia erau sfatuiti sa-l pedepseasca pe tanarul care s-a prefacut ca are sindromul Down.

Potrivit anchetatorilor, Menchaca i-ar fi platit pe ingrijitori cu 160 de dolari la fiecare vizita.

Pe 2 septembrie, unul dintre ingrijitori a devenit suspicios in legatura cu comportamentul lui Menchaca. Dupa ce l-a lasat intr-un loc din oras, l-a urmarit si a reusit sa discute cu parintii sai care se aflau acasa.

Femeia a aflat ca Menchaca „nu are probleme sa se ingrijeasca” si atunci a alertat autoritatile.

Tanarul a refuzat ca coopereze cu politistii. in schimb, parintii le-au spus anchetatorilor ca fiul lor nu are sindromul Down si ca nu are nevoie de ajutor pentru a se spala sau pentru a folosi toaleta.

In instanta, Menchaca a spus in apararea sa ca are „nevoi speciale”, potrivit postului de televiziune KPHO/KTVK.

„Am un nivel scazut de IQ. Mama si tatal meu au documente care sa dovedeasca asta. Am inceput sa discut cu tatal meu (…) ca sa ma trimita la un psiholog si probabil sa merg la un centru de reabilitate pentru a discuta cu cineva”, a spus ca barbatul.

Menchaca a lucrat ca suplinitor la o scoala din districtul Chandler, dar si-a dat demisia pe 31 august.

 

 

 

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI