Close sidebar
Close sidebar

S-a pus gaz pe foc în protestele din SUA. Bărbat de culoare, ucis de poliţie la Washington

Un bărbat de culoare a fost ucis de poliţie, miercuri, la Washington, în timp ce SUA sunt cuprinse de o mişcare istorică împotriva rasismului şi a violenţelor poliţiei, relatează AFP.

R.I.,

Barbat de culoare, ucis de poliție în Washington

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Victima este ''un tânăr afro-american'', a declarat pentru mass-media Trayon White, un politician local, cerând să fie difuzate imaginile captate de camerele poliţiştilor.

''Nu vor scăpa de asta, nu lăsaţi mass-media să acopere acest caz'', a cerut filiala locală a mişcării Black Lives Matter, lansând un apel la manifestaţie.

Citeste si: Rugăciune pentru bani. Vei atrage banii ca un magnet. Când trebuie rostită

Ce s-a întâmplat de fapt. ''Credem că subiectul avea o armă' 

Potrivit autorităţilor, poliţia se afla în partea de sud-est a oraşului la scurt timp după ora 16:00 GMT (20:00 GMT) pentru a ancheta informaţii despre prezenţa unor ''bărbaţi înarmaţi la bordul unui vehicul''.

Citeste si: Tratamentul ieftin care reduce semnificativ riscul să mori de coronavirus. Descoperire de ultima oră

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

''Când s-au apropiat de vehicul, unii dintre suspecţi au fugit pe jos şi un poliţist a tras cu arma lui'', omorând unul dintre ei, a declarat şeful poliţiei din capitala SUA, Peter Newsham, în cursul unei conferinţe de presă.

O persoană a fost ucisă în weekend la Portland, în contextul în care protestele nocturne de acolo sunt în a patra lună.

Persoana ucisă ar fi fost un susţinător al preşedintelui. Informaţiile despre atacator nu sunt clare, însă au existat tensiuni între demonstranţii de stânga şi cei de dreapta.

Citeste si: Nelu Tătaru: „Am avut o relaxare exagerată. Va fi o toamnă plină!”

''Credem că subiectul avea o armă în acel moment'', a menţionat el, precizând că la faţa locului au fost găsite două arme.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI