Sorin și Nicoleta și-au exprimat sentimentele în Camera roșie, iar cuvintele au ajuns până la delicatul "Te iubesc". Cei doi s-au îmbrățișat și au dovedit că au o relatie extrem de frumoasă. 

Citeste si: Motivul incredibil pentru care a venit Kinga în Casa Iubirii

"S-a spus primul Te iubesc în Casa iubirii", a exclamat Andreea Mantea, iar toți concurenții, băieți și fete au aplaudat entuziasmați.

Sorin o încurajează pe Nicoleta să nu țină nimic pe suflet, însă pentru ea totul ar fi mult mai bine dacă ar fi afară, doar ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nicoleta spune că nu mai vrea sa audă de comentariile urate. Pe de alta parte, Sorin spune ca este coplesit de iubirea pe care i-o ofera cei de acasa. 

"Sunt recunoscator celor ce imi tin partea", spune concurentul de la Casa Iubirii.

sorin nicoleta casa iubirii

Sorin și Nicoleta în Camera Roșie. "Te iubesc", a spus Sorin, în premieră în emisiunea de la Kanal D 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine sunt Sorin și Nicoleta, cel mai îndrăgostit cuplu din Casa Iubirii 

Nicoleta are 25 de ani și este din Cluj-Napoca.

Ea activează în domeniul traducerilor. Nicoleta este angajata unei firme care se ocupă de traducerea de contracte din limba română în maghiară și invers.

Blondina vrea să se îndrăgostească și să trăiască o iubire intensă. Fata este singură de doi ani, iar ultima relație a durat doar un an.

Citeste si: Ce spune Nicolas despre Kinga după ce a părăsit Casa Iubirii: "A făcut-o pe victima, a mințit, e ceva de nesuportat, e patologic la ea!"

Conform spuselor sale din cadrul show-ului, peste zece ani se vede având o familie, întrucât este o femeie familistă care iubește copiii. La descrierea sa a adăugat și faptul că atunci când este într-o relație este deosebit de implicată și dedicată partenerului său.

Sorin Rus are 28 de ani și pare să aibă planuri mărețe de viitor. Tânărul vine din Satu Mare, a absolvit Colegiul tehnic Ion C. Brătianu și e pasionat de sport. În prezent, el lucrează ca antrenor de fitness. Prin meseria lui, acesta vrea să ajute oamenii să-și schimbe stilul de viață într-unul mult mai sănătos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si