Priveghiul la capătul Denisei a început de miercuri noapte la Capela din localitatea Ciacova, iar familia și prietenii tinerei sunt răvășiți de durere.

"S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristeţe. In aceste clipe atât de grele pentru tine îţi suntem alături. Priveghiul va alea loc joi, în data de 12.09.2024 la Capela Cimitirului din localitatea Ciacova, iar înmormântarea vineri în data de 13.09.2024

la ora 13:00 la cimitirul din localitatea Obad", spun prietenii Denisei pe Facebook.

La sicriul cu trupul neînsuflețit al mămicii ucise la Constanța au venit să-și la rămas bun cei dragi. 

Sicriul cu Denisa, depus la o capelă din județul Timișoara

Sicriul cu Denisa, depus la o capelă din județul Timișoara

[Sursa foto: TikTok]

Mesajele de condoleanțe au curs continuu pe rețelele de socializare:

"Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. In acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace! Nu te vom uita niciodată!"
"Dumnezeu să te odihnească în pace!!!Deni!!! Ai plecat mult prea devreme…"
"Off Doamne Denisa, nu-mi vine sa cred! Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe! Nu te vom uita niciodată suflet drag!", au scris prietenii Denisei.   

Ultimele clipe din viața Denisei, ucisă cu sânge rece și aruncată pe câmp 

Potrivit surselor din ancheta procurorilor, pe data de 27 august, Șacalu ar fi chemat-o pe Denisa în Năvodari, în apartamentul în care locuia cu iubita lui și cu cei patru copii ai ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Acolo a atacat-o și, în camera micuților, ar fi ascuns trupul neînsuflețit al tinerei aproape două zile după comiterea crimei.

Șocant este că în momentul în care polițiștii au descins la această adresă cei trei copii aflați în locuință le-ar fi spus anchetatorilor că mama lor nu le a dat voie să spună nimic despre cadavru.

Denisei i-ar fi fost furați banii și mașina după ce a fost ucisă

Denisa nu apucase să își achite camera și avea încă lucrurile acolo, iar cei de la recepția hotelului nu o mai văzuseră de trei zile.

"A venit o doamnă care s-a dat drept mama ei, cu un puști de 15-16 ani, care a spus că este fratele. Au venit cu mașina ei personală ca să-mi arate că e mașina ei, că nu poate să vină, că are o problemă la spital", spune un reprezentant al hotelului.

Camera a fost achitată de concubina criminalului din banii Denisei care fusese ucisă cu trei zile înainte.

De altfel, chiar criminalul ar fi venit să o ia pe femeie de la hotel la cinci dimineața chiar în ziua când plănuise să o ucidă.

"În dimineața când a plecat în ultima zi, la cinci dimineața, a venit chiar cel care se pare că ar fi omorât-o.

O așteaptă jos și pleacă în mașina ei și pleacă împreună", mai spune angajatul hotelului.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Trupul Denisei a fost abandonat pe un câmp, unde a fost mușcat de animalele sălbatice până când un localnic l-a descoperit și a alertat poliția.

La fel ca și în cazul Deliei din Tulcea, Denisei i-au fost furate bunurile, dar și mașina cu care venise pe Litoral din vestul țării.

Cu mașina respectivă "Șacalul" a intrat într-un cap de pod, s-a răsturnat și a ajuns la spital, de unde a fost preluat de polițiștii constănțeni.

În urma tinerei mămici din Timișoara a rămas un copilaș de doar 5 ani, care nu realizează încă tragedia prin care trece.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si