Close sidebar
Close sidebar

S-a trezit cu datorii la stat si conturi blocate din cauza unei erori a ANAF

S-a trezit cu contul blocat din cauza unei greseli facute de angajatii ANAF! Este situatia absurda prin care a fost nevoita sa treaca o femeie din Bucuresti, informeaza B1 TV. Inspectorii fiscali i-au blocat contul pe motiv ca femeia ar fi acumulat datorii la Fisc de peste 3.000 de lei intr-o perioada de patru ani, in care ar fi lucrat la Posta Romana. Insa, surpriza! Femeia nu lucrase nici macar o zi in acea institutie.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu mai multe luni, Maria Avram a mers la banca sa scoata niste bani dintr-un cont in valuta. Doar ca, ajunsa la ghiseu, a avut parte de un soc: contul sau era blocat de catre ANAF, pe motiv ca ar fi avut datorii de peste 3.400 de lei.

Indignata, femeia in varsta de 55 de ani a dat fuga la ANAF si a cerut explicatii. Angajatii institutiei i-au spus ca timp de patru ani, intre 2002-2006, ar fi lucrat la Posta Romana, ceea ce spune femeia, era total fals.

“Am descoperit de la Posta ca intr-adevar CNP-ul meu a fost gresit, o doamna care lucra la Posta a incurcat doua cifre de la sfarsitul CNP-ului si s-a potrivit cu al meu”, a povestit femeia, citata de PRO TV.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De atunci a inceput calvarul. Luni de zile ea a fost nevoita sa faca drumuri pentru a fi rezolvata situatia. A facut o solicitare catre Posta Romana si a primit un document din care reiese clar ca nu a muncit pentru ei nicio zi.

Cu hartia in mana, femeia a mers din nou la ANAF si le-a cerut inspectorilor sa ii stearga datoria.

“Am mers la ANAF si ei efectiv habar nu aveau de unde sunt datoriile alea. Cica doamna nu avem ce sa facem, singura solutie este ca dumneavoastra sa platiti”, a mai afirmat Maria Avram.

Iar angajatii au trimis-o din nou pe drumuri. in loc sa verifice informatia, i-au spus femeii sa mearga la Posta Romana pentru a rezolva totul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI