Așa se face că în ultimele zile pe paginile create de fani despre emisiunea "Puterea Dragostei" circulă zvonuri potrivit cărora s-au încheiat filmările primului sezon.

Citeste si: Schimb de replici și tensiuni din cauza lui Costin Gheorghe, de la Exatlon! "N-a auzit nimeni de el până acum." Sora Faimosului a intervenit imedit

Adevărul după ce s-a zvonit că s-au încheiat filmările primului sezon "Puterea Dragostei"

Pentru că fanii erau derutați de aceste zvonuri, Andreea Mantea a lămurit misterul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citeste si: Alocații 2019: Decizia pe care Guvernul o ia astăzi cu privire la majorarea alocației copiilor

"Reveniţi-vă! Eu nu decid nimic! Dacă ar fi fost după mine, aş fi făcut extrem de multe lucruri şi cred că v-aţi fi dat seama! Nu eu hotărăsc ce se întâmplă cu concurenţii. Mai mult decât atât, această emisiune este un reality! Cum ar fi să intervin eu, să apostrofez concurenţii în timp ce fac acest reality? Nu ar mai fi reality.

Ar fi influenţaţi. Eu doar discut cu ei DUPĂ. Ideea este ca voi, telespectatorii, să îi vedeţi cum sunt şi în ce fel se comportă în aceste opt ore pe care le petrec în această casă. Mai departe, tot voi sunteţi cei care le decideţi soarta în emisiune, prin voturile voastre", a scris prezentatoarea pe instagram.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si