Cei care formau până de curând unul dintre cele mai adorate cupluri de la Puterea Dragostei sunt chiar Mona și Jitaru, care și-au spus adio recent după ce, Mona a aflat că Jitaru o înșală cu prietena ei cea mai bună.

Se pare că Mona i-a surprins pe Jitaru și pe prietena sa ținându-se de mână, iar imediat după ce a trăit șocul imens, aceasta a decis să pună punct relației.

Citeste si: Imagini fierbinți cu Aya de la „Puterea Dragostei”. Unde își petrece blondina vacanța

Mona dormea în timp ce era înșelată

Toată povestea a început după ce au apărut pe internet mai multe poze în care Jitaru se ținea de mână chiar cu prietena cea mai bună a Monei, la mare, acolo unde se aflau toți trei. Însă plimbarea celor doi, destul de apropriată, a avut loc în timp ce Mona dormea, neștiind ce se întâmplă.

Ba mai mult, în unele poze Jitaru și prietena Monei se țineau de mână, se îmbrățișau, ba chiar au prins și apusul împreună.

Aceștia se aflau pe litoral deoarece concurenta de la Puterea Dragostei este dansatoare într-un club din Costinești, iar toată vara și-o petrece acolo, unde i-a fost alături și Jitaru.

Cei doi își petreceau vara împreună, iar bărbatul se lăuda cu iubita lui pe rețelele de socializare aproape seară de seară.

Citeste si: Două concurente de la Puterea Dragostei, la un pas de bătaie: ”Ți-o cauți”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După ce Mona de la Puterea Dragostei a văzut imaginile, tânăra a răbufnit și a postat un mesaj cu subînțeles în secțiunea Story de pe Instagram.

”Dragule, oricare femeie îți poate oferi plăcere. Dar cu fericirea cum stai? Fericit are cine să te facă?”

Ulterior, deși încă se afla în stare de șoc, Mona a decis să facă un live pentru a clarifica întreaga situație. Acolo, Mona a confirmat că ea și Jitaru de la Puterea Dragostei s-au despărțit, iar bărbatul ar fi infirmat orice legătură amoroasă cu prietena ei cea mai bună.

„Varianta lui a fost că nu are nicio treaba cu ea, că pur și simplu au mers la plajă și că eu dormeam și nu am vrut să mă deranjeze. Iar legat de faptul că au apărut ținându-se de mâna, a spus că pur și simplu se țineau de mâna.

Păi ce ar fi să ne ținem toți de mâna?! Și același lucru l-am spus și eu. Nu am o problema cu faptul că au fost la plajă împreună, dar felul în care au stat la plajă, cum au fost surprinși, te duci cu gândul la mai mult.”, le-a povestit tuturor pe un live de pe Instagram, Mona.

Jitaru cu prietena Monei[Sursa foto: Instagram]

A aflat de pe rețelele de socializare că este înșelată

Șocant este faptul că Mona a aflat de pe internet că este înșelată de către Jitaru, iar acest lucru o deranjează destul de tare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”De ce trebuie să vă țineți de mână?! Nu mai sunt cu Jitaru! Am aflat din poze, au apărut pe tot internetul. imaginează-ți că eu am aflat treaba asta de pe rețelele de socializare, că să ne înțelegem. Eu îi scriam mesaje să vină la cazare și el nu îmi răspundea. Și ce credeți? Era pe plajă cu prietenă mea. Ce să mai zic?!”, a mai spus Mona pe Instagram.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si