Au lasat rusinea la o parte si s-au distrat ca-n prima tinerete. Nici cu privirea nu te poti tine dupa domnul din imagine, daramite cu pasii! Pe toate le invarte, le ameteste... ce mai! Nicio doamna nu rataeaza printul balului pensionarilor. 

Parca o viata ar fi asteptat doamna sa fie dansata asa.

Si nu e singura din care printul pensionar scoate untul.

Acum sa te tii dupa el. Odata pornit, nimeni nu-l mai opreste.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Chiar daca e singura, doamnei din imagine nu pare sa-i lipseasca perechea.

Nici ca se putea ca pensionarii sa intampine mai placut inceputul primaverii. Cu pantofii pregatiti de joc, cei peste 500 de petrecareti  asteapta deja urmatorul bal pe care primaria il va organiza pentru ei.  

De la distanta, par niste pustoaice gata sa topaie toata noaptea pe ringul de dans. Cu asa energie si pofta de viata, "adolescentele" ajunse la cea de-a treia tinerete ridica mult stacheta pentru semenele lor.

Si cum in fiecare grup exista cate un personaj care este sufletul petrecerii, in gasca "tinerelor sperante" am gasit candidatul perfect pentru acest rol: bunicuta din imagine, care incinge ringul mai ceva decat dansatorii profesionisti. Reprezentatia doamnei nu poate fi trecuta cu vederea asa usor. Imbracata intr-o tinuta de seara la care a accesorizat o pereche de papuci comozi, doamna are miscari de invidiat.

Doamna are insa concurenta maxima: un alt cuplu, pus pe fapte mari, este decis sa nu lase sa-i scape titlul de "dansatorii momentului". La ce miscari are doamna, nu-i de mirare ca pana la urma, barbatul i-a cazut la picioare.

Pe ringul de dans a fost aglomeratie mare aseara. Nici chiar nepotii protagonistilor nu s-ar putea lauda cu performante mai bune sau rezistenta mai mare.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si