Close sidebar
Close sidebar

S-au mutat in locuinta unei femei disparute, dar ce au gasit in mansarda ii va bantui toata viata! Politistii au impanzit imediat zona

Ramasitele unei femei in varsta de 61 de ani, data disparuta in urma cu 3 ani, au fost descoperite in mansarda locuintei acesteia de catre noii proprietari.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mary Stewart a fost vazuta ultima data de catre vecinii sai in urma cu 3 ani. Femeia locuia singura intr-o casa din Houston si a disparut subit, cazul ei ramanand un adevarat mister pana acum cateva zile cand cei care s-au mutat in locuinta acesteia au avut parte de o descoperire infioratoare.

Noii proprietari au inceput sa reamenajeze casa si au obesrvat o gaura in podeaua mansardei prin care se vedea ceva ciudat. Cand s-au uitat mai atent si-au dat seama ca este vorba despre un schelet si au chemat imediat politia.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Anchetatorii au gasit mai multe oase, un craniu, o pereche de ochelari si niste incaltaminte. Cecetarile ulterioare au scos la iveala faptul ca ramasitele apartin fostei proprietare, Mary, data disparuta in urma cu 3 ani.

Politistii cred ca aceasta a cazut prin gaura mansardei si a ramas prinsa intre pereti, acesta fiind si motivul pentru care nu a fost decoperita pana acum.


Langa ramasitele femeii au fost gasite si oasele a sase pisici.

Sursa: Daily Mail
Foto: Houston Police Dept 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI