Close sidebar
Close sidebar

Sa fie vorba de un blestem al Teatrului "Constantin Tanase"? Octavian Ursulescu vorbeste despre acest lucru: "Ma intristeaza si sper ca totul sa se termine curand"

Cristina Stamate a plecat astazi dintre noi. Actrita a murit la varsta de 71 de ani, pe un pat de spital de la Floreasca. Ea s-a stins dupa o suferinta de lunga durata.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Octavian Ursulescu, unul dintre partenerii de scena ai Cristinei Stamate, a vorbit despre un posibil "blestem" al teatrului Constantin Tanase. "Am cunoscut-o deseori partenera in spectacolele pe care le prezentam. Trebuie sa marturisesc ca ma intristeaza blestemul acesta al Teatrului de Revista. Este o lovitura. Abia a parasit teatrul sicriul Stelei Popescu, ca acum sa auzim asta. E prea mult. Nu stiu ce va fi, mai ales ca Teatrul "Constantin Tanase" se pregatea de un turneu in Spania. Sunt convins ca romanii de acolo ii vor primi cu stiu mai bine", a declarat Octavian Ursulescu pentru news.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI