Sebastian și Roberta au ajuns din nou într-un punct critic al relației lor. De câteva zile, cei doi iubiți își aruncă cuvinte dure și aduc în discuție din nou despărțirea. De această dată, concurenta a izbucnit în lacrimi în timp ce iubitul ei nu se putea abține să nu-i reproșeze lucruri de care ea nu se face vinovată.

Totul a început de când Sebastian a văzut o „apropiere” suspectă între Roberta și Robi, în care cei doi au dat de înțeles că s-au simțit bine atunci când au avut ocazia să interacționeze în casa fetelor.

În contextul în care, la început, Robi s-a arătat interesat de Roberta și chiar i-a „promis” că o va cuceri, Sebastian nu a putut să treacă cu vederea faptul că iubita lui s-a apropiat la un moment dat de Robi, chiar dacă ei doi sunt foarte buni prieteni.

Citește și: VIDEO Robi încă o are pe Virginia la inimă? A răbufnit când a auzit ce a spus Julia despre el: „A fost femeia mea!”

Roberta, în lacrimi după discuția cu Sebastian

De aici și până la un întreg scandal și schimb de replici nu a fost decât un pas! În încercarea de a-și spune oful, Sebastian a făcut-o pe Roberta să izbucnească în lacrimi, moment în care Robi a intervenit și l-a îndemnat pe prietenul lui să abordeze o atitudine calmă, pentru a rezolva, odată pentru totdeauna, neînțelegerile cu iubita lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Sebastian: „Deci, am o stare de nu îmi explic și mă jur că am ajuns cu răbdarea jos rău de tot și îmi vine să fac niște rahaturi de care nici nu mai sunt conștient și nici nu o să mă mai intereseze, îți spun sincer. Îmi vine să îmi dau ecusonul jos, să îmi smulg lavaliera și să pun un mare punct cu tine și să mă duc... pentru că nu am făcut nimic.”

Roberta: „Vezi? Când ți-am spus că tu cauți despărțire? Eu știu foarte bine ce știu. Fă ce vrei! Mi-a demonstrat prin vorbele astea acum, de fapt, ce cauți.”

Sebastian: „Ce ți-am demonstrat, Roberta, ia zi?”

Roberta: „Te-ai dat de gol că vrei despărțire.”

Sebastian: „Băi, tu vorbești cu mine de despărțire? Vrei să zic că mă despart de tine și mă și descalific astăzi?”

Citeste si: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol:" Întreaga industrie a spus nu"- radioimpuls.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Robi: „Băi, Sebi, dar ce ai, frate? Mă enervezi!(...) Vorbește, mă, mai frumos, că uite, femeie stă cuminte în fața ta. Vorbește mai calm, că ești cu femeia ta. Vă certați pe nimic? Vorbește cineva cu Roberta? Se dă cineva la ea? Se dă cineva la tine? Are cineva treabă cu voi?”

Citește și: VIDEO Sebastian, mai nervos ca niciodată! Ce l-a scos din minți: „Tu ai ajuns să mă judeci?!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si