Astăzi, concurenții au avut ocazia să se întâlnească în camera roșie și, așa cum era de așteptat, Patrick a chemat-o pe fata pe care o preferă cel mai mut dintre concurente, nimeni alta decât Virginia. 

Ultimele zile au fost, atât pentru ei, cât și pentru Robi, unele dintre cele mai atipice și confuze. Pe de o parte, Patrick a încercat să își pună lacăt la sentimente pentru a nu strica prietenia cu Robi, în timp ce el s-a dezlănțuit și a acuzat-o pe Virginia că se da la prietenul său.

Între timp, apele s-au mai liniștit, iar cei trei concurenți au reușit să-și pună ordine în gânduri.

Citește și: Robi, atacat: El a dat în fete de fiecare dată!

Patrick și Virginia, din nou în camera roșie

Dacă până acum, ori de câte ori vorbeau, Patrick și Virginia simțeau o tensiune în aer, acum pare că desucțiile lor s-au mai relaxat și își dau voie din nou să glumească, așa cum s-a întâmplat de această dată în camera roșie. Chiar de la început, cei doi au purtat o discuție relaxată, moment în care fosta iubit a lui Robi a ținut să facă o mică glumă, după ce a observa că Patrick i-a luat locul în care ea se simte cel mai bine pe canapea.

Virginia: „Mamă, dar ce compleu frumos! E mișto, e bine.”

Patrick: „Antoni a zis că nu e foc.”

Virginia: „Hai, mă lași să stau aici, te rog mult?”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Patrick: „Am uitat, nici nu știu de ce m-am pus acolo.”

Virginia: „ Să-ți fie rușine.”

Patrick: „Ce faci?”

Virginia: „Bine. Tu?”

Patrick: „Uite, stăteam. Vorbeam de ale casei.”

Virginia: „Cum ar fi?”

Patrick: „Dar nici nu mai știu ce vorbeam, de Rebecca cu Antoni.”

Virginia: „Cum de te-ai gândit, Patrick, să mă chemi la camera roșie? Dacă se ia Robi de tine?”

Patrick: „Nu se ia nimeni de mine. Acum el și-a exprimat toate sentimentele, dar nu ne impunem unul altuia și s-a văzut că nu mi-a impus niciodată să fac ceva. Poate așa, indirect. Mie îmi facă plăcere să vorbesc cu tine, Virginia, știi foarte bine treaba asta, îmi place să am camere roșii cu tine.”

Virginia: „Mă bucur, Patrick.”

Citește și: VIDEO "Îi ziceam doar să plece, am ajuns să vorbesc cu patronul". Robi și Virginia, întâlnire de gradul 0 într-un club. Concurenta face dezvăluiri șocante: "S-a dat la prietenele mele"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si