Close sidebar
Close sidebar

Moartea șocantă a unei profesoare de 28 de ani. Sabina a fost ucisă și abandonată în parc

O profesoară, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită moartă. Femeia a fost omorâtă și abandonată în parc. Nimeni nu știe cum a murit Sabina.

Georgiana Balaban,

Sabina a fost ucisă. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O moarte șocantă a avut loc în Londra. O profesoară de şcoală generală a fost ucisă şi abandonată într-un parc din Londra. Nimeni nu știe cum a avut loc tragedia. Trupul neînsuflețit a fost găsit la doar câţiva kilometri de locul unde lucra. Principalul suspect în acest caz a fost eliberat.

Citeste si: Ucisă la recepția hotelului

O profesoară a avut parte de un sfârșit dramatic. Sabina a fost ucisă şi abandonată într-un parc din sudul Londrei. Tânăra a fost găsită la câţiva kilometri de locul unde lucra, numit Cator Park, din Greenwich.

Sabina a fost ucisă și abandonată în parc

Încă nu se știe cine a ucis-o și de ce pe tânăra Sabina.

Poliţia metropolitană care se ocupă de acest caz a găsit un posibil suspect. Este vorba de un bărbat de 40 de ani. El a fost eliberat imediat după ce a fost arestat.

Citeste si: La un pas sa fie ucisi de mafia lemnului

Profesoara Sabina a fost omorâtă. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alarma s-a dat sâmbăta trecută la ora 17:32. Trupul femeii a fost văzut într-un parc. Conform autorităților, Sabina era moartă de mai bine de 24 de ore. Ea era profesoară de un an de zile. Tânăra şi-a terminat studiile universitare în Bedfordshire și a început să predea, în luna iulie, anul 2020.

Citeste si: Un bărbat din Galați a murit electrocutat la locul de muncă

Inspectorul-şef, Joe Garrity, a tras un semnal de alarmă către localnici. Anchetatorul a mărturisit că atacul s-ar fi produs vineri, 17 septembrie, în jurul orei 20:30. În acel moment, parcul era extrem de populat.

„Sabina a fost găsită în apropierea centrului comunitar OneSpace, despre care știm că este un loc utilizat de mulți oameni și am ruga pe oricine se afla în sau în jurul zonei și care ar putea avea informații să ni le ofere”

, a declarat inspectorul-şef, Joe Garrity.

Autoritățile au mărturisit că, în zona respectivă, numeroși localnici obișnuiesc să își plimbe câinii. Astfel că dacă atacul ar fi avut loc acolo, era imposibil ca nimeni să nu observe.

În prezent, moartea Sabinei rămâne un mister. Familia profesoarei în vârstă de 28 de ani trăiește un șoc și nimeni nu își poate explica ce s-a întâmplat cu tânăra.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Nehir”, Bahar, victima lui Hakan!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI