Sabina și Sonia, două surori din Bacău, au plecat luni de acasă și nu s-au mai întors. Ambele sunt minore, având vârsta de 14 ani. Acestea au dispărut în cursul zilei de luni.  

Citește și: A fost dată dispărută! Florentina a plecat de la spital și nu a mai ajuns acasă

Cele două surori se numesc Vişina-Sabina şi Sonia-Gabriela Cojocaru şi sunt din municipiul Bacău.

Acestea au plecat voluntar de la domiciliu în data de 3 iulie şi nu au mai revenit până în prezent. Imaginile aau fost publicate de polițiști, alături de semnalmentele fetelor.  

A fost dată dispărută! Florentina a plecat de la spital și nu a mai ajuns acasă

O tânără de 25 de ani a plecat de la spital şi nu a mai ajuns acasă, de sâmbătă. Poliţia solicită sprijinul populaţiei pentru găsirea femeii. 

Polițiștii din județul Dolj au făcut publice, duminică, fotografia şi semnalmentele unei tinere în vârstă de 25 de ani, care sâmbătă a mers la Spitalul de Urgenţă din Craiova şi nu a mai ajuns acasă. Persoanele care o văd pe femeie sunt rugate să anunţe Poliția.

Citește și: Un copil, de șase ani, este căutat căutat de poliţiştii, scafandrii şi pompierii din Ilfov

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„La data de 02 iulie a.c., ora 09.00, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie din comuna Stoina, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 01 iulie a.c.,

nepoata sa Mihalte Florentina Andreea, de 25 de ani, a plecat din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova şi nu a mai putut lua legătura cu ea”, anunţă, duminică, Poliţia judeţeană Dolj.

Citește și: Polițiștii cer ajutorul pentru găsirea unui minor dispărut

Polițiștii cer ajutorul pentru găsirea unui minor dispărut

FLORESCU ENRICO-SEBASTIAN, un minor de 15 ani, a plecat de la domiciliul din Pașcani și nu a mai revenit. Polițiștii cer ajutorul  cetățenilor.

Un tânăr de 15 ani a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors, iar autoritățile cer ajutorul cetățenilor. La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de  Poliție Județean Iași  au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, minorul FLORESCU ENRICO-SEBASTIAN, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Pașcani și nu a mai revenit. 

Citește și:  O adolescentă de 15 ani din Sinaia, dată dispărută, a fost găsită în Giurgiu

La momentul plecării, acesta purta o pereche de pantaloni tip jeans, scurți, de culoare albastră, tricou de culoare portocaliu, o vestă de culoare neagră, iar în picioare încălțăminte sport de culoare neagră.Asupra sa avea un rucsac de culoare verde (nuanță închisă) și se deplasa cu o bicicletă medie, cu cadru de culoare neagră și elemente de culoare albastră.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Semnalmente: 1.67 m înălțime, constituție atletică, păr de culoare șaten, tuns scurt, ochii de culoare verzi. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si