Camelia Bogdan a castigat in 2015, doar din salariul de la Curtea de Apel Bucuresti, aproape 150.000 de lei, adica 12.400 lei pe luna. In plus, ea a mai primit 25.000 de lei cu titlu de „restituiri” de la Tribunalul Constanta si 1.700 de lei de la Institutul National al Magistraturii. In total, judeactoarea a ajuns la un venit de aproximativ 14.500 de lei pe luna, fara a socoti drepturile de autor si alte diverse colaborari.

A fost un an bun din punct de vedere financiar pentru Camelia Bogdan, care in 2014 (anul in care l-a condamnat pe Dan Voiculescu) a primit „doar” 52.914 lei de la Curtea de Apel Bucuresti, 43.200 lei de la Tribunalul Bucuresti si 36.965 lei de la Tribunalul Constanta. Venitul ei lunar pe acest an a fost cu putin peste 11.000 lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La doar 35 de ani, Camelia Bogdan a absolvit Facultatea de Drept in 2003, are un master si un doctorat in stiinte penale. Ea a ajuns cunoscuta dupa ce a judecat dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu si a constatat ca certificatul medical prezentat de avocatii acestuia era semnat de un medic ginecolog.

De asemenea, Camelia Bogdan a facut parte, la un moment dat si din completul care a judecat dosarul Loteria 1, care l-a avut inculpat pe George Copos. Alte cazuri celebre care au ajuns pe biroul Cameliei Bogdan sunt: Rafo – Carom (Marian Iancu condamnat) si dosarul transferurilor. In noiembrie 2015, Camelia Bogdan a fost mutata de la sectia Penal a Curtii de Apel la cea de contencios administrativ. Decizia conducerii institutiei s-a lasat cu scandal, judecatoarea acuzand faptul ca a fost transferata pentru a nu mai incomoda „penalii”, mai ales pe cei politici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si