Salată boeuf de Paște 2021. Idei de decorațiuni pentru cel mai iubit preparat de pe masa de sărbători
Salată boeuf de Paște 2021. Românii nu renunță la salata de bouef nici de Paște. An de an, se regăsește printre preparatele de sărbătoare. Iată cum se prepară corect salata de boeuf și câteva idei de decorare.
Mulți prepară salata de boeuf, an de an, dar fac o greșeală foarte mare. Carnea de vită este ingredientul care nu trebuie să lipsească din acest preparat. De altfel, e cea care dă tot gustul incredibil de bun al celui mai iubit preparat de pe mesele de sărbători.
Sala boeuf de Paște 2021. Ingredientul secret
Unii o prepară cu carne de pui, dar aceasta este extrem de fadă și nu va contribui la savoarea salatei.
Cartofii şi morcovii se fierb separat.
De asemenea, carnea de vită trebuie fiartă bine până când devine moale. Astfel, fiecare ingredient își va păstra propriul gust. Toate ingredientele trebuie tăiate cât mai fin, în cubulețe.
Ingrediente: 400 grame carne de vită, 300 grame mazăre fiartă, 12 cartofi, 3 morcovi, o albitură, o ţelină mică, castraveţi muraţi şi gogoşari în oţet, sare, piper, o lingură de muştar, maioneză după gust.
Mod de preparare: Cartofii se pun într-un vas la fiert, întregi, în timp ce morcovul, albitura, ţelina și carnea se taie bucăţi și se adaugă ulterior. Se toarnă apa până la jumătatea vasului, urmând să se mai completeze pe parcursul fierberii.