Close sidebar
Close sidebar

Salată de leurdă cu ou. Cea mai delicioasă și răcoritoare rețetă a primăverii

Salată de leurdă cu ou. Vă prezentăm o rețetă sănătoasă, delicioasă și răcoritoare de primăvară. Leurda este vedeta acestui sezon!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Salată de leurdă cu ou. Ingrediente:

Ceapă verde- o legătură
2 legături leurdă
5 ouă fierte
sare
piper
Un gălbenuș fiert și un gălbenuş crud
zeamă de lămâie
ulei

Citeste si: Loboda. Cum se consumă, de fapt, aceste frunze. Puține gospodine știu acest secret

Salată de leurdă cu ou.  Mod de preparare:

Mai întâi, curăţați şi spălați leurda şi ceapa verde. Le tocați mărunt şi le puneți într-un castron. Se amestecă gălbenuşurile cu ulei turnat treptat, până capătă consistenţa de maioneză.

Adăugați apoi puţină zeamă de lămâie. Tăiați ouăle fierte cubuleţe şi le adăugați peste verdeaţa tocată. Se pune maioneza şi se condimentează cu sare şi piper.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Va fi un preparat pe care îl vei îndrăgi, pur și simplu, primăvara aceasta!

Citeste si: Leurda, planta minune a primăverii. Ce beneficii neștiute are planta supranumită „elixirul tinereții”

Leurda, planta minune a primăverii. Ce beneficii neștiute are planta supranumită „elixirul tinereții”

Leurda. Planta Minune a primăverii. Cunoscută pentru gustul său delicios şi aroma intensă, asemanatoare usturoiului, leurda are numeroase beneficii pentru sănătate. Poate fi consumată sub formă de salată, suc, infuzie, decoct, tinctură şi acţionează favorabil în numeroase afecţiuni.

Salată de leurdă cu ou. Leurda. Planta Minune a primăverii Leurda, denumită ştiinţific Allium Ursinum şi supranumita ca si elixirul tinereţii si este considerată unul dintre remediile cele mai bune pentru rinichi.

Planta-minune este un detoxifiant natural, ajută la îmbunătăţirea memoriei, este bună pentru inimă, tuse, răni, guturai, eczeme şi ajută la recuperarea după accidente vasculare. Elixirul aflat la îndemâna oricui creşte în păduri, la umbra copacilor.

Citeste si: Sfecla roșie: cum se consumă? Cât de bună este dacă o consumi crudă sau coaptă

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Leurda. Planta Minune a primăverii. În urma unor studii efectuate în Germania, leurda a fost declarată ” Planta mileniului trei”, datorită efectelor benefice pe care le are asupra organismului uman. În multe ţări din Europa, planta a fost introdusă deja ca ingredient de bază în bucutărie. În România, deşi miraculoasa leurdă se găseşte în aproape toate pădurile, efectele ei miraculoase abia acum încep să fie cunoscute.

Leurda, planta minune a primăverii. Ce proprietăți de bază are leurda?

Leurda. Planta Minune a primăverii. Proprietăţile miraculoase ale leurdei, plantă care ajută la peste zece tipuri de afecţiuni diferite, se regăsesc în frunze. Frunzele asemănătoare cu cele de usturoi, dar având un gust iute şi mult mai puternic, trebuie recoltate înainte de apariţia florilor.

Citeste si: VIDEO O reteta de cinci stele pe care o poti pregati foarte usor acasa: file de salau cu leurda si loboda!

Salată de leurdă cu ou. Cunoscută pentru gustul său delicios şi aroma intensă, asemanatoare usturoiului, leurda are numeroase beneficii pentru sănătate. Poate fi consumată sub formă de salată, suc, infuzie, decoct, tinctură şi acţionează favorabil în numeroase afecţiuni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI