Salată de varză proaspătă. Secretul pentru cea mai sănătoasă garnitură pentur friptură
Salata de varză proaspătă este delicioasă și merge alături de multe feluri de fripturi și mâncăruri. Dar iată câteva dintre secretele ei!
200 g varză
un morcov
un castravete
doi căței de usturoi
două linguri ulei
o lingură suc de lămâie
două lingurițe sos de soia
piper negru
Se taie varza mărunt cu un cuțit sau cu ajutorul unui robot de bucătărie. Castravetele și morcovul îl dăm prin răzătoare. Într-un bol separat, turnăm sosul de soia. Adăugăm untul topit, sucul de lămâie, usturoiul zdrobit, piperul negru, sarea și amestecăm bine. La final, adăugăm legumele și amestecăm.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Merge excelent cu fripturi de porc, pui, vită sau alături de tocănițe sau mâncare de cartofi.
Varză a la Cluj este preparatul care te face să te îndăgostești de gustul Ardealului.
Varză a la Cluj este un preparat tradiţional, specific zonei Ardealului, pe care orice gospodină trebuie să înveţe să-l facă.
Este delicios şi se face foarte repede. În 50 de minute ai o Varză a la Cluj delicioasă, numai bună de mâncat. Iată rețeta pas cu pas!- 500 g carne tocata, amestec de vita si porc
- 150 g orez
- 100 ml bulion de rosii
- 100 g smântâna
- 2 cepe
- ulei
- sare, piper
- 750 g varza murata taiata marunt