Close sidebar
Close sidebar

Au fost salvați în ultima clipă de pe o insulă pustie din Pacific. Un detaliu văzut din avion le-a salvat viața

Trei bărbați au fost salvați dintr-o insulă pustie din Pacific după ce au scris un semn SOS gigant pe nisip, iar mesajul a fost reperat dintr-un avion de salvare, spun autoritățile locale.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dați dispăruți, trei marinari au fost găsiți pe o insulă pustie din Oceanul Pacific, după ce au scris SOS pe nisip, informează CNN.

Marinarii se îndreptau spre insula Pollap, însă ambarcațiunea lor a rămas fără combustibil. Astfel, cei trei au ajuns pe insula Pikelot, aflată la 190 de kilometri distanță de destinația lor, potrivit autorităților din Australia. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Orașul chinez Wuhan ar putea să nu fie locul de origine al noului coronavirus. Anunțul OMS

Găsiți în ultima clipă

Mesajul celor trei marinari din Statele Federate ale Microneziei a fost observat de echipajul unui avion american de realimentare, după o căutare de trei ore.

„Ne pregăteam să încheiem căutările. Ne-am întors pentru a evita ploaia, când am observat o insulă și am decis să o cercetăm.

Atunci am văzut mesajul SOS și o barcă, pe plajă. Am chemat marina australiană, care a intervenit cu două elicoptere”, a declarat pilotul Jason Palmeira-Yen, potrivit Libertatea.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI