Un bărbat de 70 de ani și-a pierdut viața, ieri, pe plaja din Mamaia, imediat după ce a intrat în apă. În scurt timp, acesta a căzut secerat, iar martorii au crezut că s-a înecat. Această variantă, însă, a fost exclusă de către salvatori, marea fiind liniștită. Bărbatul se afla pe plajă alături de soția sa, la primă oră a dimineții.  

Citește și: Tânăr venit din Germania, la rude, înecat la scăldat în Târnava Mică din județul Mureș

“L-am scos, anunţase între timp un turist, SMURD-ul şi salvarea, ne-am apucat noi de masaj cardiac. Apa nu era foarte mare, îmi venea mie undeva în jurul abdomenului.”, spune Daniel Lopătaru, salvamar. 

“La locul solicitării au fost trimise două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ. A fost găsit un pacient în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate nu a răspuns la protocol şi a fost declarat decedat.”, Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.    

Citește și: Un băiat de 18 ani s-a înecat într-un râu din Mureș

Un băiat de 18 ani s-a înecat într-un râu din Mureș

Un băiat de 18 ani s-a înecat, miercuri, în râul Târnava, pe raza localităţii Bălăuşeri,Mureș. Autoritățile au intervenit.

Pompierii au fost chemați să intervină pentru căutarea unui tânăr dispărut în apele râului Târnava.

Citește și: Eroi la 8 și 12 ani. Doi băieți au salvat un copil de la înec

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Din primele informaţii primite din partea apelantului ar fi vorba despre un băiat în vârstă de 18 ani”, a precizat sursa citată. Un echipaj al Detașamentului Târgu Mureș a intervenit de urgență, în cooperare cu mai mulți  scafandri.  Din păcate, aceștia nu au mai putut face nimic.

Citește și:  Eroi la 8 și 12 ani. Doi băieți au salvat un copil de la înec

„În urma acţiunilor de căutare-salvare, echipajele au identificat victima, care a fost preluată de urgenţă de echipajele medicale SMURD şi SAJ. Din nefericire, aceasta nu prezenta semne vitale şi a fost declarată decedată de către medicul prezent la faţa locului”,  a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, sg.maj. Georgiana Oltean. 

Citește și:  Un tată a sărit să salveze doi copii din apă, deși nu știa să înoate. Eroul a murit sub ochii copilului său

Tânăr venit din Germania, la rude, înecat la scăldat în Târnava Mică din județul Mureș

Un băiat de 18 ani, venit din Germania în vizită la rude, s-a înecat la scăldat în Târnava Mică din județul Mureș.

Martorii au afirmat că băiatul ar fi fost tras la fund de un vârtej. Prietenii cu care se afla la scăldat nu au putut să-l ajute din cauză că nu ar fi știut să înoate, potrivit  gds.ro.

Citește și:  Un bărbat a murit în timp ce dansa la o nuntă

Cu toate că nici victima nu știa să înoate, ar fi intrat în râu pentru a se răcori.

Pompierii și scafandrii l-au căutat pe tânăr mai bine de oră. Ulterior, a fost declarat decesul acestuia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„S-au efectuat căutări aproximativ două ore, alături de echipajul de la Salvamont, care a efectuat căutări pe fundul apei”, a declarat Alexandru Ghidiu, de la ISU Mureș, potrivit aceleiași surse.

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si