Close sidebar
Close sidebar

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Dârmoxa, paradisul bucovinean

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, ”ROventura” ne poartă pașii prin paradisul bucovinean, Dârmoxa, un petic de o frumusețe unică, din munții Bistriței.

Andreea Bolocan,

Emisiunea Roventura


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

George Mihai și Andreea Străvoiu ne invită la o expediție prin Edenul bucovinean alături de Mircea, îmblânzitorul de cerbi, Irina, mezina neînfricată, și Adi, prietenul de nădejde al familiei. Un traseu inedit care poate fi făcut atât la pas, dar și la bordul unui autoturism.

Descoperă domeniul turistic de la Dârmoxa 

Primul popas are loc la Stână, locul unde viața păstorilor bucovineni curge liniștit, în singurătatea muntelui. Puține sunt lucrurile care tulbură echilibrul și armonia traiului greu, dar frumos, de la stână. Hoinăreala călătorilor noștri prin munți se termină acolo de unde au plecat, pe domeniul turistic de la Dârmoxa, la crescătoria de cerbi.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Jucării pentru …datorii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cervidele trăiesc aici poate chiar mai bine decât în sălbăticie. Pentru ele bate toată lumea drumul până în leagănul munților de la Dârmoxa. Chiar dacă acum, în perioada boncănitului, a împerecherii, cerbii nu sunt cei mai prietenoși.

Citeste si: Petrecere gipsy, sambata seara, de la 22:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Emisiunea Roventura, sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 15:00

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI