Close sidebar
Close sidebar

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”: Bilbor, un ținut de poveste

Simona Costache,

[Sursa foto: BLC Media]

DISTRIBUIE
acest articol

”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 14:45, sa vizionam o nouă ediție a emisiunii, la Kanal D, să pornim într-o călătorie inedită, pe firul apei, în comuna celor 700 de izvoare, una dintre cele mai frumoase depresiuni de la poalele Călimanilor.

Bilbor este comuna situată la cea mai înaltă altitudine din județul Harghita, un loc în care respiri un aer puternic ozonat, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai curate din țară.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Zestrea naturală a zonei este una generoasă și ar putea genera și un potențial turistic fabulos.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, vom face o scurtă vizită și la fabrica de îmbuteliere a apei minerale, dar îi vom cunoaște, pe îndelete, și pe oamenii acestor meleaguri care ne vor oferi, pe lânga ospitalitate, o experiența culinară autentică.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kaanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI