Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, două dintre perlele turismului bucovinean, vor reprezenta bornele călătoriei roventurienilor, care va avea startul nu departe de Mănăstirea Humorului.

Gura Humorului este un exemplu de dezvoltare în industria ospitalității, dar și unul dintre cele mai frumoase orășele din Europa și, indiferent de anotimp, meleagurile de la poalele Obcinelor respiră frumusețe naturală și cuceresc prin istorie, legendă și turism de aventură.

gura humorului peisaj

Peisaj de la Gura Humorului

[Sursa foto: BLC Media]

Citește și: Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"

Bucovina, un loc de poveste din România 

Plaiul Câmpulungului ne invită să fim părtași la o sumedenie de experiențe interesante, și ne vom bucura de una dintre cele mai spectaculoase dintre ele – o drumeție la poalele Rarăului.  Pas cu pas, ni se dezvăluie una dintre cele mai spectaculoase rezervații naturale din Bucovina, iar acest aspect poate fi observat de către toți cei care pășesc pe acest crâmpei de Paradis.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Horoscopul zilei de 30 martie 2024: Scorpionii își doresc schimbare. Ce se întâmplă în viața nativilor în ziua de sâmbătă?

Peisaj de la Gura Humorului

Peisaj de la Gura Humorului

[Sursa foto: BLC Media]

Revenind la Gura Humorului, o stațiune pe a cărei istorie remarcabilă s-au ridicat, 500 de ani mai târziu, descoperim facilități de agreement și locuri de popas pe care nu trebuie vrem să le ratăm. Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu ne vom bucura și de experiența unui popas la stâna turistică din Gura Humorului, unică, care ne îmbie să gustăm din produsele tradiționale făcute aici, iar delicatesele înfiripate

în bucătăria tradițională transformă fiecare masă într-un spectacol de gusturi și nu ne despărțim de locul acesta până nu mai facem o plimbare prin Parcul de Agrement Ariniș.

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 14:45, numai la Kanal D.

bucovina

Pădure din Bucovina

[Sursa foto: BLC Media]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si